Säljutveckling som skapar förtroende och ger resultat

Få insikt om dig själv. Vi tränar er till att nå fram. Vi kan människor och beteende. Lär dig hur du förhandlar, vårdar dina kunder och skaffar nya.

Fråga: Vad skulle hända om dina säljare eller du själv skulle gå från tanke till handling i sälj och sälja 20% mer? Vad skulle det betyder för dig?

Anpassade utbildningar

Din organisation är unik och era behov specifika. Vi skräddarsyr utbildningen så att den passar era behov. Det kan handla om en intern utbildning på någon halvdag eller en längre utbildningsprocess som sträcker sig över månader eller kanske tom år. Vi guidar er hela vägen från behovsinventering och förstudier, via utbildning och träning, fram till åtgärdsprogram och uppföljning. Vårt arbetssätt är väl beprövat och våra kunder når goda resultat. Från tanke till handling

Anpassad Kundserviceutbildning och Egen Akademi

Kundserviceutbildning. Vi har utvecklat över 250 butiker i hela Norden. Peak Performance, Tiger of Sweden, Deichmann, Inwear, Marco Polo, mfl. Dessa utbildningar kan även genomföras som interna utbildningar och skräddarsys efter era önskemål. Varje utbildning är mycket övningsinriktad för maximal träning. Från tanke till handling.

Affärsutveckling för ditt företag (möte och workshops)

Vi utvecklar även butikschefer hur de kan coacha sin personal bättre

Förhandlingsteknik

Den professionella säljaren

Sälj Psykologi

Sälj för icke-säljare – Hur man har säljande kontakt

Kundvård

Ny kundsbearbetning

Att förstå kunden bättre

Sälj-coaching (SCFS)

Säljcoaching vänder sig till dig som antingen är anställd på ett företag om säljare eller till dig som har en annan huvuduppgift där du behöver sälja din kompetens. Vi hjälper dig att sätta upp personliga säljmål och stödjer dig i arbetet att uppnå dem.

Mer info? info@foretagscoach.se

Provcoaching kostnadsfritt? Maila till: provcoaching@foretagscoach.se