Våra tjänster

Vi har en pool av 5 företagsutvecklare och tränare, där Patrik Sandberg är grundare och ägare. Patrik har under 17 år utvecklat människor som gör blomstrande företag. Vår devis är att det finns en enorm potential i varje människa som är outtagen Vi vill se ökad lönsamhet, effektivitet och härlig arbetsglädje. Det är dags att gå från tanke till handling.

Här under ser du ett urval av våra tjänster. Tveka inte att boka ett kostnadsfritt möte med oss.

sep

 

Kommunikationsträning

kommunicera

Din organisation är unik och era behov specifika. Vi skräddarsyr utbildningen så att den passar era behov. Det kan handla om en intern utbildning på någon halvdag eller en längre…

Läs mer 

Ledarskapsutveckling

ledarutvecklingbakgrund

Ledarskap utvecklas dagligen, inte på en dag. Lär dig att leda dig själv och andra och få ny insikt om dig själv. Vi har coachat över 1000 ledare. Vi kan Chefsutveckling och Coaching…

Läs mer 

Arbeta smartare

arbetasmartare

Se över 12 områden för att arbeta smartare som, Inställning, Mål, Prioritering, Planering, Delegering, Gruppeffektivitet, Informationshantering. Från tanke till handling…

Läs mer 

Säljutveckling

saljutveckling

Säljutveckling som skapar förtroende och ger resultat. Få insikt om dig själv. Vi tränar er till att nå fram. Vi kan människor och beteende..

Läs mer 

sep

Från tanke till handling

tanketill

Företagscoaching/chefscoaching för att öka motivationen hos ledare och medarbetare

Är ert resultat av utbildningen viktigt? Vanlig utbildning tappar du ca 80% utan uppföljning! Med vår metod når ni hela 70-95% av utbildningsinnehållet. Låt oss berätta mer om vår metod vid ett möte i hjärtat av humlegården!

Seminarium

seminarium

Ny motivation ges garanterat under våra seminarier. Vi anpassar ämnet till den form som passar er bäst; föreläsning, workshop eller seminarium under 1 – 7 timmar.

Talare är Patrik Sandberg, VD för FÖRETAGSCOACH Sandberg AB. Uppskattat inslag under en kickoff, ett företagsevenemang eller en internutbildning. Leder till ny motivation för hela gruppen.

Nå dina mål med Coaching

laspaomcoach

Det är ofta ensamt att vara företagsledare eller chef. En komplex omvärld ökar behovet av stöd och externt bollplank. Det är då det är dags att skaffa en professionell företagscoach.

Det är din personliga utveckling och din insikt, som avgör hur motiverad du, dina chefer och medarbetare är.

sep