Välj en sida

Arbeta smartare

Under kursen lär du dig metoder för realistisk tidsplanering, att skapa effektiva arbetssätt och strukturera uppgifter och information så att det underlättar ditt arbete. Medvetet, omedvetet eller målmedvetet. Arbeta smartare för dig, hela företag, organisationer och avdelningar. Tidlösa verktyg mycket praktiskt där du samverkar med vanornas makt som är 21-90 dagar. Under denna digitala utbildning som normalt är på två kursdagar ser vi över 12 områden. Du kan göra handlingsplaner efter varje del och även komplettera med en profil för dessa 12 områden.

Vad innehåller Arbeta smartare?

Arbeta Smartare – Personlig effektivitet har 13 delar i kursen
Vi ser över hela 12 områden som undersökningar visar är viktigast för att arbeta smartare.

De 12 områden är:
Inställning, Målsättning, Prioritering, Analys, Avbrott, Möten, Planering, Tidsplanering, Informationshantering, Delegering, Uppskjutande och Gruppeffektivitet. Läraren Patrik Sandberg har lett många företag att arbeta smartare. Du kan även komplettera med att köpa en profil för dessa 12 områden där du får se din nivå och vad du kan jobba vidare med att utveckla. För ditt jobb kan det vara bra att träna på 4-5 områden av dessa 12 för att spara tid och få bästa fokus.

Klargörande om vanor och arbeta smart
Kunskap om attityd och inställning
Lär dig att bli proaktiv istället för reaktiv
Rutinerad utbildare med förmåga att ta dig från tanke till handling
Få viktigt verktyg i hur du kan prioritera rätt
Lär dig planera och hitta gruppeffektivitet i möten
Avslöja och ändra där du "skjuter upp" saker idag
Få nya verktyg att hantera information
Lär dig delegera och sätta mål och delmål
Nya insikter och verktyg för verklig handling

Vilket paket passar dig bäst?

Vi köp av 3-5 personer från samma företag ges 15%. Vi köp av 6-12 personer från samma företag ges 20%.

Arbeta smartare GULD inkl. +4 h coaching

Vill du lära dig mer om att arbeta smartare och effektivare och skapa goda vanor och få coachning i att implementera kunskapen i din vardag? Då är guldpaketet rätt för dig! I guldpaketet får du en egen lärare och coach som hjälper dig med dina utmaningar.
Det ger motiverade medarbetare som arbetar smart och hittar flow på jobbet och ofta klarar mer än de trodde var möjligt”, säger Patrik Sandberg . I detta upplägg går du 1-3 pass digitalt själv med frågor och sedan möter du din coach några dagar senare och sen igen del 4-6 digitala pass och du möter din tränare igen, sedan ser du pass 7-9 och möter din coach igen. Du kommer kunna ta upp 2-5 områden du och ni vill bli bättre på. Har får du även en profil värde 1300 kr på de 12 områden och kan göra handlingsplaner.

Arbeta smartare SILVER inkl. +2 h coaching

Vill du lära dig mer om att arbeta smartare och effektivare och skapa goda vanor och få coachning i att implementera kunskapen i din vardag? Då är silverpaketet rätt för dig! I silverpaketet får du en egen lärare och coach som hjälper dig med dina utmaningar. Det ger motiverade medarbetare som arbetar smart och hittar flow på jobbet och ofta klarar mer än de trodde var möjligt”, säger Patrik Sandberg . I detta upplägg går du 1-3 pass digitalt själv med frågor och sedan möter du din coach några dagar senare och sen igen del 4-6 digitala pass och du möter din tränare igen, sedan ser du pass 7-9 och möter din coach igen. Du kommer kunna ta upp 2-5 områden du och ni vill bli bättre på. Har får du även en profil värde 1300 kr på de 12 områden och kan göra handlingsplaner.

Arbeta smartare BRONS inkl. digital utbildning

Vill du lära dig mer om att arbeta smartare och effektivare och skapa goda vanor och få coachning i att implementera kunskapen i din vardag? Då är det digitala paketet rätt för dig! I bronspaketet får du lyssna på en erfaren lärare som ger dig nycklar för att arbeta målmedvetet och smartare. Du kan göra egna handlingsplaner efter varje pass inom de 12 områden.
I den Digitala utbildning som motsvarar 1 heldag samt 20 års vishet. Välj på: Bronspaketet med digital undervisning med processfrågor. Vill du ha din egen coach och tränare och coach mellan de digitala passen då väljer du guld eller silverpaketet.

Fyll i uppgifter, vi återkommer med mer information till dig!

Instresseanmälan till coachingpaketet: Arbeta smartare, digital utbildning

2 + 8 =

*Fyll i mattetalet för att visa att du inte är en robot