Välj en sida

Företagscoach Sandberg AB

“Vi går från tanke till handling”

Patrik Sandberg

GRUNDARE OCH VD

Patrik har mer än 20 års erfarenhet av chefs- och ledaransvar inom försäljning, marknadsföring, affärsutveckling och ledarskap. Han har samordnat och genomfört flera hundra projekt och tagit fram nya utbildningar och upplägg för coachning för över 500 stora och små företag och organisationer i Norden.

E-post patrik.sandberg@foretagscoach.se
Tel. +46 73 447 80 80

André Andersson

ORDFÖRANDE I STYRELSEN

André driver idag flera bolag och sitter i flera styrelser. Han har en bred erfarenhet av ledarskap, försäljning, uppstart av företag och verksamhetsutveckling.

E-post andre.andersson@foretagscoach.se
Tel +46 73 662 02 00

Joanna Kussowska

LÖN OCH ADMINISTRATION

E-post info@foretagscoach.se

Våra värdeord

 

FÖRVÄNTAN

Vi är förväntansfulla att få jobba med er! Att se alla våra kunders individuella potential och möjligheter samt för varje organisation och företags växkraft till att nå sin dröm och mål!

INSIKT

Det är lätt att fastna i det dagliga och operativa. Vi hjälper er att se och få insikt och att finna fundament och helhet i liv, ledarskap och organisation. Se det som ska bort och få insikt om hur du ska göra rätt prioriteringar. En fråga är kraftfullare än ett svar. Vi tränar er att våga ställa frågor och lyssna. Att lyssna för att få svar på varför. I varje varför finns viljan och kraften i att skapa delaktighet, drivkrafter och ny motivation.

PASSION

Vi är passionerade för människor och sammansättningar av människor. Styrkan i olikheterna av människor som gör att vi når resultat tillsammans. Vi tror på passionerade ledare och medarbetare.

HANDLING

En av våra viktigaste ledstjärnor är att hjälpa er att få gå från tanke till handling. Att kunna implementera insikterna för att nå bättre resultat som individer, organisation och aktör inom ert verksamhetsområde.