Välj en sida

Presentationsteknik

Du kommer under den här digitala kursen lära dig att framföra ett budskap med trovärdighet och självsäkerhet. En bra presentation handlar inte bara om vad som sägs, utan också hur det sägs. Ditt kroppsspråk och din röst är viktiga delar för att ditt budskap ska nå fram.

Vad innehåller Presentationsteknik?

Innehållet i kursen omfattar även förståelse av mental förberedelse inför en presentation, hur det påverkar dig och effekten det har på själva presentationen.

Du kommer att arbeta med kroppsspråk, improvisation och status, skapa bilder i en presentation, förstå olika beteenden, vikten av närvaro, med mera.

Presentationsteknik med personlig genomslagskraft online och IRL. Utbildningen motsvarar 2 dagars utbildning i 10 avsnitt. Välj på brons, silverpaketet får du 2 timmars personlig coaching av läraren, eller guldpaketet där du får hela 3 timmar.

Patrik har tränat företag och organisationer som: Nordnet, Trygg Hansa, FN, och många andra företag och brancher

20 tips för din digitala presentation
Tio tips för bättre presentationer
Lär dig om teknik och det praktiska
Lär dig att ställa frågor i din presentation
De fyra faserna analys, planering, genomförande & uppföljningsfasen
Erfaren lärare och tränare med 100 tals företag
Handlingsplaner och hur du tar in dessa verktyg
Se avsnitten flera gånger och träna i vardagen
Få alla bilder i presentationen

Ladda ned PDF-fil med all kursinformation

Vilket paket passar dig bäst?

Vi köp av 3-5 personer från samma företag ges 15%. Vi köp av 6-12 personer från samma företag ges 20%.

Presentationsteknik GULD inkl. +3h coaching

I den digitala utbildningen och guldpaketet får du även 3 timmars personlig coaching av läraren. Du kan se 3 avsnitt och sedan få coaching. Se tre nya avsnitt och coaching igen samt få prova dina nya kunskaper och sedan få coaching en tredje gång. Innehållet i kursen som omfattar även förståelse av mental förberedelse inför en presentation, hur det påverkar dig och effekten det har på själva presentationen. Ser över kroppsspråk, improvisation och status, skapa bilder i en presentation, förstå olika beteenden, vikten av närvaro, med mera. Kunna gå tillbaka och se avsnitt igen och träna för din vardag.

Presentationsteknik SILVER inkl. +2h coaching

I den digitala utbildningen och silverpaketet får du även 2 timmars personlig coaching av läraren. Du kan se 3 avsnitt och sedan få coaching. Se tre nya avsnitt och coaching igen. Innehållet i kursen som omfattar även förståelse av mental förberedelse inför en presentation, hur det påverkar dig och effekten det har på själva presentationen. Se över kroppsspråk, improvisation och status, skapa bilder i en presentation, förstå olika beteenden, vikten av närvaro, med mera. Kunna gå tillbaka och se avsnitt igen och träna för din vardag.

Presentationsteknik BRONS inkl. digital utbildning

I den digitala utbildningen och bronspaketet får du Innehållet i kursen som omfattar även förståelse av mental förberedelse inför en presentation, hur det påverkar dig och effekten det har på själva presentationen. Du kommer att arbeta med kroppsspråk, improvisation och status, skapa bilder i en presentation, förstå olika beteenden, vikten av närvaro, med mera. Kunna gå tillbaka och se avsnitt igen och träna för din vardag.

Fyll i uppgifter, vi återkommer med mer information till dig!

Instresseanmälan till coachingpaketet: Presentationsteknik, digital utbildning

14 + 7 =

*Fyll i mattetalet för att visa att du inte är en robot