Välj en sida

Webinar erbjudande:

Säljkompassen

Giltig till:

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Harvard Business Review har undersökt vad som skiljer de bästa säljarna från resten. I de flesta säljteam finns en kärna på duktiga säljare som nästan alltid överträffar sina mål. Dessa personerna utgör ungefär en femtedel av personerna i ett säljteam. Investera i de säljare som underpresterar. Vi tar upp dessa områden i guld och silver paketet. 1.De har höga krav på sig själva. 2.De har incitament. 3.De tror på sina företag och på ledningen.  4.De har en strukturerad säljprocess. Ta del av vår unika modell T.R.O: Tydlighet, Resultatinriktad, Ordning och Struktur.

Vad innehåller Säljkompassen?

Vi ser över det nya säljet och vad som skiljer det gamla säljet. Hur det påverkar ditt sätt att möta kund och skapa förtroende. Vi ser över hur många möten det tar för att 80% av säljet tar plats. Vi ser över fakta från det senaste forskningen inom sälj och möte med kund. Du får se över vad de bästa säljarna gör och hur de lyckas. 1.De har höga krav på sig själva. 2.De har incitament.
3.De tror på sina företag och på ledningen.
 4.De har en strukturerad säljprocess. Ta del av vår unika modell T.R.O: Tydlighet, Resultatinriktad, Ordning och Struktur. FÖRETAGSCOACH Sandberg AB utvecklar och tränar säljare att nå sina mål. Nu 500 företag och 100 tals säljare individuellt. Vill ge er och era säljare verktyg och ännu större vikt HUR man arbetar. Högpresterande säljare visade sig ha en systematisk säljprocess. Vår unika modell: T.R.O: Tydlighet, Resultatinriktad, Ordning och Struktur. Digital utbildning som motsvarar 1 heldag samt 20 års vishet. Välj på: Brons, silver eller guld paketet. Välj på ZOOM eller Live i Stockholm i våra lokaler eller hos er. Hör av dig så berättar vi mer.

Rutinerad lärare
Skapa nya vanor
Upplägg som tar dig från tanke till handling
Beprövad modell i många länder
Skapar en strukturerad säljprocess
Skapa ordning och struktur
Skapa tydlighet
Workshop som anpassas efter era behov

Vilket paket passar dig bäst?

Säljkompassen GULD inkl. 3 h coaching och 1 h workshop

Vill du lära dig mer om sälj i din egen takt och få coachning i att implementera kunskapen i din vardag? Då är guldpaketet rätt för dig!
I guldpaketet får du en egen lärare och coach som hjälper dig med dina utmaningar. 
Harvard Business Review har undersökt vad som skiljer de bästa säljarna från resten. I de flesta säljteam finns en kärna på duktiga säljare (20%) som nästan alltid överträffar sina mål. Dessa personerna utgör ungefär en femtedel av personerna i ett säljteam. Hela 80% av många säljteam underpresterar. Investera i de säljare som underpresterar. Vi tar upp dessa områden i guld paketet. 1.De har höga krav på sig själva. 2.De har incitament. 3.De tror på sina företag och på ledningen.  4.De har en strukturerad säljprocess. Ta del av vår unika modell T.R.O: Tydlighet, Resultatinriktad, Ordning och Struktur.

 • 3 h Coaching (45 min x 4 ggr)
 • 1 h Workshop
 • Förberedelse
 • Återkoppling
 • Material
 • Uppgifter att göra mellan varje pass
 • Säljträning med dina tre – fem utmaningar

Säljkompassen SILVER inkl. 2 h coaching

Vill du lära dig mer om sälj i din egen takt och få coachning i att implementera kunskapen i din vardag? Då är silverpaketet rätt för dig!
I silverpaketet får du en egen lärare och coach som hjälper dig med dina utmaningar. 
Harvard Business Review har undersökt vad som skiljer de bästa säljarna från resten. I de flesta säljteam finns en kärna på duktiga säljare (20%) som nästan alltid överträffar sina mål. Dessa personerna utgör ungefär en femtedel av personerna i ett säljteam. Hela 80% av många säljteam underpresterar. Investera i de säljare som underpresterar. Vi tar upp dessa områden i silver paketet. 1.De har höga krav på sig själva. 2.De har incitament. 3.De tror på sina företag och på ledningen.  4.De har en strukturerad säljprocess. Ta del av vår unika modell T.R.O: Tydlighet, Resultatinriktad, Ordning och Struktur.
 • 2 h Coaching (45 min x 2 ggr + 30 min)
 • Förberedelse
 • Återkoppling
 • Material
 • Uppgifter att göra mellan varje pass
 • Säljträning med dina tre – fem utmaningar

Säljkompassen BRONS inkl. digital utbildning

Vill du lära dig mer om sälj i din egen takt? Då är vår digitala säljkompass rätt för dig!

Vad innehåller Säljkompassen?
Vi ser över det nya säljet och vad som skiljer det gamla säljet. Hur det påverkar ditt sätt att möta kund och skapa förtroende. Vi ser över hur många möten det tar för att 80% av säljet tar plats. Vi ser över fakta från det senaste forskningen inom sälj och möte med kund. Du får se över vad de bästa säljarna gör och hur de lyckas. 1.De har höga krav på sig själva. 2.De har incitament. 3.De tror på sina företag och på ledningen. 4.De har en strukturerad säljprocess.  FÖRETAGSCOACH Sandberg AB utvecklar och tränar säljare att nå sina mål. Nu 500 företag och 100 tals säljare individuellt. Vill ge er och era säljare verktyg och ännu större vikt HUR man arbetar. Högpresterande säljare visade sig ha en systematisk säljprocess. Vår unika modell: T.R.O: Tydlighet, Resultatinriktad, Ordning och Struktur. i den Digitala utbildning som motsvarar 1 heldag samt 20 års vishet. Välj på: Bronspaketet med digital undervisning med processfrågor. Vill du ha din egen coach och säljtränare mellan de digitala passen då väljer du guld eller silverpaketet.
 • Material i den digitala utbildningen
 • Uppgifter att göra mellan varje pass av processfrågor

Fyll i uppgifter, vi återkommer med köpbekräftelse!

Köp av coachingpaketet erbjudande: Säljkompassen digital utbildning. Guldpaketet.

14 + 4 =

*Fyll i mattetalet för att visa att du inte är en robot