Välj en sida

Vanliga frågor

Här nedan ser du några utav våra mest vanligaste frågor.
Kanske hittar du vad du söker här annars tveka inte att höra av dig till oss.

Vilka betalningsalternativ finns?

Du kan betala på olika flera olika sätt via Klarna. Eftersom detta är en månadsprenumeration är det bäst att du genomför en månatlig dragning via betalkort.

Hur gör jag när jag byter betalkort?

För att byta betalkort behöver du vara en aktiv elev på bibelskolan. Logga in. Välj “Inställningar” och sedan “Redigera betalningsmetod”.

Hur bunden är jag vid min prenumeration?

Det finns ingen bindningstid. Du kan säga upp din prenumeration när du vill och ingen ny dragning kommer därefter att ske.

Vad ingår om jag börjar skolan?

Allt! Du får omedelbart tillgång till alla lektionssalar. Vår rekommendation är dock att du följer ämnena i den ordning som vi föreslagit.

Kan jag göra uppehåll i min prenumeration?

Ja, du kan när som helst göra ett uppehåll. När du sedan vill återta dina studier igen aktiverar du bara ditt kort.

Kan man få kontakt med en lärare?

Vi kan förmedla din fråga till varje enskild lärare men vi kan inte garantera att du får svar från dem. Huvudlärare Sven Almkvist svarar på alla frågor rörande hans ämnen.

Kan jag ha kontakt med andra elever?

Vi kan förmedla din fråga till varje enskild lärare men vi kan inte garantera att du får svar från dem. Huvudlärare Sven Almkvist svarar på alla frågor rörande hans ämnen.

Kan man önska sig nya ämnen?

Ja! Meddela dina önskemål till studierektor Anna-Karin info@bibelskolaforalla.se

Vem ligger bakom skolan?

Den juridiska plattformen är BfA Utbildning AB vilket ägs av Sven och Anna-Karin Almkvist. Skolan är inte knutet till någon enskild församling eller samfund. Den teologiska plattformen är Lausannedeklarationen. Lärarna kommer från flera olika samfund och församlingar.