Välj en sida

Anpassad workshop

Fokuset för workshopen anpassas direkt efter era behov – oavsett om det gäller verksamhetsutveckling, planering, teambuilding eller problemlösning. Efter ett par timmars workshop med en rutinerad moderator har ni med er nya insikter och verktyg att möta era utmaningar.

Vad innehåller en anpassad workshop?

Fokuset för workshopen anpassas direkt efter era behov – oavsett om det gäller verksamhetsutveckling, planering eller problemlösning. Är det en Ledningsgruppsworkshop, Analysworkshop, Säljworkshop, NÖHRA-workshop, en workshop om Internkommunikation eller Möteskulturen som bäst beskriver era behov? Eller varför inte anordna en E-mail-workshop för att en gång för alla ta tag i mail-kulturen i organisationen, ett inte helt sällan tabubelagt irritationsmoment för många företag.
Eftersom workshop är så anpassade efter era behov så kan de struktureras som två, tre, fyra eller fem -timmarspaket. En, tre eller fem olika sessioner, beroende på vad situationen kräver. Välj på ZOOM eller Live i Stockholm i våra lokaler eller hos er. Hör av dig så berättar vi mer.

Workshopen anpassas direkt efter era behov
Rutinerad moderator
Nya insikter och verktyg för handling
Ger nytt momentum och enhet
Hinder tas fram och kan hanteras
Tid sparare och ger ny energi
Skapar enhet i ledning och team

Vilket paket passar dig bäst?

Fyll i uppgifter, vi återkommer med köpbekräftelse!

Köp av coachingpaket: Anpassad workshop

14 + 5 =

*Fyll i mattetalet för att visa att du inte är en robot